Doft och smak

Hershey’s Kisses

| Inga kommentarer

Åh va kul grannen ovanpå va ned med lite choklad som jag både fick smaka och fotografera! Bra granne! En liten trevlig stel plastpåse med Hershey’s Kisses i! De va ett tag sedan man smakade dem. Bortåt en sisådär en 13 – 14 år sedan när jag jobbade på servicehuset i Holmsund. Så hade en pensionär besök av en väninna från USA. Hon hade alltid med sig bjudgodis till oss i personalen. Fick senare ett paket hemskickat från USA  från henne som tack för att jag hjälpte henne att tolka. Våran chef kände sig osäker på sin Engelska. Paketet jag fick innehöll av bla kisses, candycorn och Reeses buttercups och en cdskiva. Kul med uppskattning!

De som är mest speciellt med de de här karamellerna är hur de är insvepta en och och en i folie. Det är riktig nice! Varje liten silverfolie innehåller en choklad-droppe. Chokladen innanför folien är helt okej även om jag gillar Svensk mjölkchoklad bättre så har jänkarna ett roligare present-tänk. De är ju bara på utresa man kan köpa roliga presentförpackningar på godis här i Sverige annars!

De här är en karamell som funnit i USA sedan 1907 och säljer otroligt bra varje år! De finns i tre olika sorter i USA, mjölkchoklad, vit choklad och mörk choklad.

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.