Doft och smak

Orville Redenbachers gourmet popping corn

| Inga kommentarer

Orville Redenbachers gourmet popping corn! Alltså gourmet popcorn med smörsmak. På framsidan av förpackningen skryter de med texten movie theater butter. De här är microvågspopcorn i lite annan förpackning än va vi är vana vid. Här får man när man väl poppat dem i micron, en pop up bowl att servera ur! Ha ha ha inte så snygg men ska man bara glufsa i sig dem framför en film så funkar de ju, men att ställa fram den på bordet som en skål…njae de passar jag på!

 

Popcornen poppar man som vanligt i micron, i ungefär 3 minuter, varierar såklart från micro till micro. De luktar iallafall gott när man försiktigt öppnar/river av plastförseglingen. Popcornen är salta och fint gula och smakar smör. Eller är de smör jag känner?

Minus får de ändå för de står att de är både naturligt och artificiellt smaksatta! Varför? Trist! Blir inget fler köp, å de var dessutom rätt dyra om jag inte minns fel så kostade ett 3 pack 39 kronor, inköpta på Konsum i Holmsund.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.