Doft och smak

Nomu Cajun Rub

| 2 kommentarer

Gillar ju att testa kryddblandningar och denna gång köpte jag mig en rub när jag va på delikatessbutiken DUÅ i Umeå. Är förtjust i Cajunköket och dess rätt robusta smaker.

NOMU  CAJUN RUB

Snygg & bra burk, den har skruvlock! De uppskattar jag! Så hur är kryddan i burken då? Blandningen är bra, du behöver inte mortla den. Den innehåller rökt paprika, timjan, oregano och senap. De traditionella kryddorna som ska ingå. Vet dock inte om jag tycker att Nomu:s rub spöar Herbarias Cajun Spices. Herbarias har lite mer bett i sin då den innehåller små birdeye chilis från Uganda som är fiery hot! Just Herbarias mix ska du banka i en mortel.  De lär ju finnas 100 tals recept på kryddrubs. Men både Nomu och Herbarias är mycket bra, vill man kan man ju såklart Googla sig less på egna recept. Jag är lat och köper färdigblandat, allt som oftast!  Nomus Cajun Rub passade utmärkt till min grisdetalj som jag grillade häromdagen, så här såg de färdiga resultatet ut strax innan jag lyfte av köttet från grillen! Kommer användas upp de är jag övertygad om!

 

Grisdetalj, fläskytterfile

 

Köp hem en rub och testa! NOMU har många sorter att testa! Nästa gång ska jag köpa och testa deras kafferub! Tror burken med rub kostade mig runt 70 kronor.  Ut och grilla nu gott folk!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.