Doft och smak

Muggkaka

| Inga kommentarer

Alltså man vill ju hänga med (läs jag) Alla bakar ju mugcakes som på Svensk översättning blir muggkaka! Festligt! Sjukt lätt! Rör ba ihop i muggen och grädda i microvågsugnen!Blir de bra? Svar båda ja & nej! Ska ni prova så gör med kakao i, ikväll har jag gjort 2 lyckade med kakao och två sjukt roliga tvättsvampar ho ho ho…konsistensen blir fel. Sockerkaka ska ju va luftig, för jag är inte så himla sugen att käka tvättsvamp!

Både provat att baka i pappersmugg och i porslinsmugg. Vinnare blev porslinskoppen vet inte varför! Klippte till och med små hål i pappersmuggens botten så att lite ånga kunde pysa ut där! De va då jag fixade tvättsvamparna! Ha ha ha alltså helt sinnes ja tyvärr få ni inga kort på dem! Jag vet inte om de här är någon bra ide? Att baka i micron! Tror jag väljer att baka på vanligt sätt. Även vart nyttigt och kört med RealStevia och jag tror inte att det är den som är boven i dramat heller! För den jäste ju fint!

Höjt sig som en suffle

Du behöver:

1 helt ägg
3 msk vatten eller helst mjölk
lite vaniljsocker
4 msk mjöl
3 msk kakao
1 tsk bakpulver
1 msk RealStevia
en gnutta salt

Blanda allt i muggen och nuka sen muggen i micron på högsta effekt i 2,5 till 3 minuter! Prova er fram! De enda som gäller! För mig va de 3 minuter som gällde! Whaow liten kaka! Eller så liten blev den ju inte! Låt svalna 2 minuter, stjälp upp och ät den lite halv ljummen med kesella om du vill va präktigt duktig, jag tog en kula lightglass, någon måtta får de ju va å lite lightglass!

Jag skar min muggkaka i tre delar, med oljad vass kniv!

Upplagd muggkaka m glass & sylt

 

Va de gott då? Nä! Gör jag den igen? Tveksamt om jag ids laborera med de här någe mer!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.