Doft och smak

Kanelkryddade mandlar från Kronans Droghandel

| Inga kommentarer

Kronans Droghandel har satsat på lyxig julgotta. I sortimentet finns bla praliner (jättegoda, läs vad jag tyckte om de här) tiramisumandlar, polkagrisar mm De här kanel-mandlarna är inget för oss nötallergiker! Men för er alla andra med sweet-tooth, så är det här en chokladdränkt hel mandel som sedan är rullad i kanel. Höljet är av Belgisk mjölkchoklad och produkten är gjord i Belgien. Nedan följer en bildkavalkad då jag hade svårt att välja bilder…en del läsare gillar mycket bilder så jag lyssnar på hon! Här kommer de lite bilder!

De som provsmakat och de är 3 stycken hittills och de säger alla att mandlarna smakade bra! Jag tror dem! Jag hoppar över då jag är allergisk mot nötter. Men visst ser de förföriskt läckra ut!?!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.