Doft och smak

Alkoholfritt jordgubbsvin

| Inga kommentarer

Måste tipsa om ett fantastiskt gott alkoholfritt alternativ, ett mousserande alkoholfritt vin, perfekt till sommarens mingel, kommande student eller när du kör, är gravid och ändå vill dricka något gott! Tillochmed barn tror jag kan tycka om denna dryck. Systembolagets storsäljare i deras alkolfria sortiment.

Jordgubbsvin

Du finner det på Systembolaget och de kostar 33 kronor för en 750 ml flaska. Väl spenderade stålar om ni frågar mig! Drycken är helt fri från tillsatta aromer, den rena jordgubbssmaken kommer enbart från färska jordgubbar. Serveras väl kylt (6− 8 grader) som aperitif, som sällskapsvin eller till jordgubbstårta och andra lättare bakverk. Jordgubbsvinet både smakar & luktar väldigt mycket jordgubbe. Fräscht! Ett alkoholfritt alternativ som är väldigt lätt att tycka om! Producent är Schloss Raggendorf, Österrike. Importör i Sverige är Nigab

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.