Doft och smak

chocoME – frystorkade hallon med vit choklad

| Inga kommentarer

Vilken fin liten ask jag köpte på mig på Marias Blommor En lila liten lyx ask med frystorkade hallon, som sen är insvepta i fin vit choklad. Tillverkare är chocoME som jag skrivit om tidigare och de inlägget kan ni läsa mer om här. I asken finner ni rosa små pudrade kulor och innanför pulvret, ett vitt chokladhölje och innanför det så döljer sig ett läckert frystorkat hallon!

Tjusig purpurfärgad ask

Fin ask kräver sjysst produktfoto! Eller hur! Asken känns riktigt lyxig och jag tycker den passar fint att ge bort som en liten extra present, tex till en avklarad examen, student eller som fin gåva gest till värdinna/värd.

 

Inuti boxen

Inuti asken är det bäddat med svart silkespapper som ”skyddar” och fungerar som omslagspapper till de rosa kulorna.

 

 

Kulans genomskärning

Vill ni läsa på mer om frystorkningsprocessen, så kan ni kika här!

En riktigt god kula, trevligt med de frystorkade ”frasiga” bäret i mitten av varje kula. En bra kombo! Vit choklad och hallon. Iofs hade jag inte förväntat mig annat från företaget chocoMe.  Ja man vill äta fler än en kula!

 

 

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.