Doft och smak

Flankstekssub

| Inga kommentarer

Har jag nämt att jag diggar flankstek! Så snabbt och läckert att tillreda! Gnid flanken med salt och svartpeppar, låt sedan vila, ca 30 minuter eller mer. Sen är det bara psst psst shish shish, grilla din flank eller så kör du den snabbt i het grillpanna i ca 3 -4 minuter på varje sida. Längre ifall du inte gillar rosarött kött med dragning åt de blodiga! Låt vila 10 minuter i folie och tranchera sedan upp läckra tunna skivor. Jag kan säga att min flankstek fick vila noll sekunder! Va hungrig som en varg!


Bestycka sedan din sub med:

Köpt baugette, baka gärna din egen om du har ork och tid!
majonnäs breds på, gör så att salladen fastnar bättre!
strimlad sallad
gurka
paprika
god cheddarost
tomatskivor
lite salt, svartpeppar och ev lite god olivolja.

I ena baugetten så drog jag i lite av Erik Lallerstedts Chimichurri, de blev riktigt gott! Passade perfekt till köttet!

IMGP4468 Bara att hugga in!

 

Så enkel mat men ändå så jäkla god! Nu tror jag de får bli en långpromenad!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.