Doft och smak

chocoMe – en riktig lyxchoklad

| 5 kommentarer

Unna er en bit handgjord lyxchoklad ifrån Ungerska företaget chocoMe, god till kaffet eller varför inte pröva en bit till ett glas rött! På just min förpackning vin/druv tipsar de om Cabernet Sauvignon, läs mer om druvan här. Åter till chokladen.

”chocoMe grundades med syftet att skapa den perfekta chokladkakan. Eftersom perfektion betyder olika för varje chokladälskare, ger vårt företag en möjlighet att skapa mer än 60 miljoner olika varianter av unikt designade och anpassade chokladkakor.

Vi skapar våra chokladkakor i en anda av att inte göra några kompromisser, vi använder enbart förstklassiga råvaror av högsta kvalité. För att undvika massproduktionsprocessen förbereder vi och packar allt för hand.  chocoMe Ltd ägs till 100% av Gábor Mészáros, han arbetar som chocolatier på företaget, och på samma gång är han den person som ansvarar för produktion, logistik, marknadsföring och affärsutveckling. Företaget grundades 2010 och dess huvudkontor med produktionsanläggning är belägen i det 13: e distriktet i Budapest, på adressen 14 Szent László street.” Fakta saxat från chocoMe:s Svenska hemsida.

Snygg ask som exponerar den häftiga chokladen. Just min choklad är en mörk en med tranbär, frystorkade svart vinbär och ”chilihår” på. Perfekt som gå bort present istället för en blomma eller varför inte blommor, choklad och vin! De skulle jag köra på! Jag köpte min choklad på Marias Blommor, Umeå Universitets Sjukhus – NUS och den kostade 89 kronor.


Visst är den frän! Kommer nog köpa på mig någon fler, annorlunda choklad från ChokoMe.

På baksidan av chokladkakan står deras logotype ChocoMe stämplad!

Så hur smakar den då? Ja det är en riktigt god choklad, med härliga bär och en svag chilismak, som inte tar över! Innehåller minst 65% kakaohalt. Väldigt bra smak på hela produkten. Riktigt läcker, lyxig och god! Just den här smakkombon är en riktig fullträff, ja så skulle jag nog säga!

5 kommentarer

  1. Pingback: chocoME – frystorkade hallon med vit choklad | Doft och smak

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.