Doft och smak

Crusin’ Kitchen Foodtruck Umeå

| Inga kommentarer

Va skoj att Umeå nu har fått ett gäng foodtrucks som står uppradade på kajen, Umeå. Mellan Väven & Hamnmagasinet, Västra Strandgatan 9 så ska de i sommar stå ca 9 stycken olika trucks. De kommer finnas allt emellan langos, glass å dumplings. Men vad jag fastnade när jag gick runt och kikade på vad som erbjöds. Var Crusin’ Kitchens vagn!

DSC_2180

Högrevsburgare med bacon & ost mellan smörstekt briochebröd/bun och därtill drivor av söt picklad härlig rödlök och annan sallad än drakarnas isbergssallad! För att inte nämna de frasiga sötpotatispommesarna! Im a happy guy!

Charmigt och roligt, när man beställde så fick man inget nummer, utan de tog ens namn. Sen när maten va klar ropar de ut ens namn! Matias nu är din bugare klar! Trevligt!

DSC_2200-01

Så glad i magen så jag åkte in dagen efter och testade en Bahn Mi hos dem! Den gjorde ju inte heller bort sig!  Den kom bestyckad med sött syrligt lite lagomt hett fläsk, på en rostad baguette med koriander som sig bör och srirachamajonnäs och picklad morot. Jag som är känslig för morot fick ena halva med picklad rödlök. Den andra halvan fick far testa!

DSC_2203-01

Kom igen gillar ni streetfood, hamburgare ja rejält käk som du gärna käkar med fingrarna så har ni, vi, jag hittat rätt! Känner på mig att de kommer bli en del luncher på stan!

DSC_2202-01

Tord Bäckström heter den glada liraren som driver denna foodtruck med en kompanjon som heter Johan Frostensson. Tord började sin kockbana med den kände kocken Hubert Förster, i Dorotea och på den vägen har det rullat via Plaza och Angelins mfl till nu en ”egen” foodtruck! där han serverar de han tycker är gott! Frågad hur fanken han får till sina sötpotatis så frasiga och han berättade glatt hur! Sånt gillar man som matnörd.

DSC_2169-01

 

Kolla in deras Facebooksida  för info när de håller öppet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.