Doft och smak

BEM : Bondens egna marknad 2016

| Inga kommentarer

Så då va det premiärdags iår igen för bondens egna marknad i Umeå! Va där premiärhelgen och trots gråtrist väder så va det mycket folk i farten å jag tycker det va många producenter närvarande! Marknaden pågår varje Lördag fram till 24/9

IMGP0757-01 IMGP0765-01 IMGP0726-01 IMGP0738-01 IMGP0739-02

Träffade frallan Elon som jag va tvungen att morsa och kela lite med, han tyckte väl marknaden va okej!

Som sagt rätt mycket folk som va ute och spatserade och passade på att shoppa diverse lokalproducerade produkter. Här fanns både fina bröd, förädlad fisk och diverse tillverkare av ost på marknaden. Kolla in Londons ostar och Svedjans ostar! Riktig bra! Men saknade barkbrödbagaren Anders, men han kommer nog ner till marknaden en annan helg!

IMGP0741-01 IMGP0743-01

 

Sen fanns det en kul nyhet, torkad svampsoppa i påse ifrån Svamp i Norr, de ska jag köpa! Getost ifrån Gideå get och flertalet som sålde charkprodukter bla Spölandsgrisen och Grisbilen, men det återkommer jag till i ett kommande blogginlägg senare i höst! Å det fanns även flera grönsakshandlare och två bagerier och bärförsäljare på plats! Gå å handla när det är som färskast!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.