Doft och smak

Test av prenumerationsbox ifrån Lakritstorget

| Inga kommentarer

Fick en förfrågan att testa en prenumerationsbox ifrån Lakritstorget på lakrits! Klart jag sa ja! Kul att bli hittad på stora internet. Att man syns! Så detta är ett sk sponsrat inlägg.
Men jag skriver vad jag vill om ni nu undrar hur köpt jag är. Det har verkligen gått troll i boxar, men det här är en box med ett innehåll som jag gillar, men jo det finns ett men. Nu är ju jag saltlakritsnörd och jag vill se lakrits jag inte ser i vanliga matvarubutiken, även om Bubs är helt okej lakrits så är de inget whoaw för mig, de finns liksom på ICA. Satsa på de udda, mindre märkena som inte alla andra har.

Ja tänk udda sorter, det tycker iallafall jag är roligast! Å hey de va ju faktiskt bara Bubs Geo som va lite småtråkiga, mest för att jag redan käkat dem. Så jag ger tummen upp till denna box. Innehöll flertalet lakritssorter jag inte testat eller hört talats om. Så jag va lite snabb med mitt omdöme när jag öppnade lådan. Jag reviderar betyget längre ner.

Tänk om Harlekintjes – Zoete Dropreep hade varit i saltlakrits, då hade jag fått spel. För är det något jag kan gå igång på så är det saltlakrits. Men gillade verkligen tuggigheten den hade. Färsk med bra tuggmotstånd. Än fast den va söt så stack den ut.

Den å de chokladindränkta och salmiak rullade lakritsbitarna Djupur Sterkar som gick åt först! Riktigt goda. De kommer jag lätt köpa hem!

Så whats in tha box?

BUBS Godis – Geo – Sverige
Apollo Lakkris – pipar fylltar reimar – Island
Autodrop – Drop Donders – Nederländerna
Harlekintjes – Zoete Dropreep – Island
Panda – Liquorice Torpedos – Finland
Sterkar – Djupur – Island

 

Glömde helt bort att fotografera Bubs, sorry Bubs! 

En låda kostar 199 kronor i månaden och är en löpande prenumerationstjänst. Läs mer på deras hemsida. Å ni kan via deras hemsida gå in och se vad tidigare boxar innehållit och är du lakritsvän så kan nog den här boxen va något för dig att prenumerera på.

 

Fördelar:

Få den hem i brevlådan.
Testa lakrits du kanske aldrig hört talats om dvs om du inte är en lakritsnörd.
Du behöver inte leta, det gör Lakritstorget åt dig.
Fräscht att alla godisar kommer i påsar.
Färskt.

Nackdelar:

Om du som jag är hardcore saltlaktrits vän så kan du få ”stå” ut med en del sötlakrits i lådan, men sharing is caring.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.