Doft och smak

Tryfflar och polkagrisar hos Kronans Apotek

| Inga kommentarer

Kronan i Holmsund. Ett av Sveriges bästa apotek sponsrade mig med lite godis å då vill jag såklart blogga om de. De förtjänar all pr de kan få. Bättre apotek och personal får ni leta efter!

Choklad Tryfflar smaksatta med ingefära. Ingen ingefära punch i fejset. Ba lagomt med smak. Krämiga och goda. Går hem hos de flesta som gillar tryffel/choklad. 49:50 får du betala för en ask. Å de är kalasgoda till kaffe!

Andra gåvan va en ask med förbaskat goda polkagrisar. Satte i mig nästan alla på en gång! De här är inte vanliga polkagrisar som du tex kan köpa på lösvikt eller i påse ifrån nån av de stora godistillverkarna. De här är något helt annat! Känns som äkta, kokta med kärlek. Så goda så jag såklart va tvungen att kolla upp vem som gjort dem. Såklart, de borde jag anat! Gränna polkagris! The real deal å pengen du får punga ut med blir 49:50

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.