Doft och smak

Supersoda – en ny butik!

| Inga kommentarer

Kul med olika lådor som man kan prenumera på beställa hem, just denna låda är inte en prentjänst. Utan en läskedryckstjänst så att även vi på mindre orter kan njuta av lite kvalites läsk, sk hantverksläsk.

Första gången jag köpte riktigt hantverksläsk va nog på Sodanation i Sthlm, minns jag gapade över utbudet. Från golv till tak. Askul med läsk ju, då jag är helt galen i läsk. Väljer alla gånger ett glas läsk före ett glas vin eller öl. Gillar cola och must bäst. Hoppas nån tar upp produktionen av en riktigt god enbärsmust/läsk. Blev glad då jag såg att de hade en rabarberläsk. Ska bli otroligt spännande att smaka.

Supersoda säljer endast utvalda läskedrycker. Handpicked! Jag kommer inte gå in på de olika läskedrycker jag köpte, förutom den strikt limiterade läsken. Ja en Grand opening soda, tillverkas av Sodalious lilla läskfabrik i Trelleborg. Å klart jag hängde på å testa. En hallonläsk spetsad med hibiscus. Ja de kan ju inte va fel!

Så vad tyckte jag om den?

Kalas!

Sötma?

Jorå, läsk ska ju va söt! Men inte för söt.

Läsk för vuxna eller barn?

Tror det kan diggas av alla åldrar, jag gillar eftersmaken av hibiskus.

Just nu i uppstarten så har de inte superduper många sorter att välja på, ett tjugotal läsksorter från några tillverkare men de kommer det säkert att ändras på ju längre de är igång. Man sätter ihop sitt paket själv på deras lättnavigerade hemsida.

Några av läsktillverkarna de säljer!

Jarritos
Fritz
Sodalicious

Bra för oss som inte har närhet till storstaden eller världens bästa utbud runt ikring. Perfekt att enkelt beställa via hemsida och sedan hämta ut på valfritt ombud. De flesta av mina flaskor ligger nu i kylen för att bli ordentligt kalla, Jarritos Mexcola ska bli väldigt spännande att testa! Snabb service! Dhl pajja dock mitt paket och då skickade Supersoda ett nytt paket på en gång, så jag inte skulle behöva vänta.

Kommer nog beställa igen, beroende på hur utbudet kommer att se ut framöver. Klart kul är de ju att läsk verkar vinna mark. Att det finns ett intresse för riktigt hantverksläsk. Se bara på Umebryggeriet Beerstudio/ Pop art som släppt flera craftsodas som Hjortrongranat, Lingon cream och Arctic Blueberry alla väldigt goda. Kanske något för Supersoda att ta in å sälja?

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.