Doft och smak

Wombat Candies

| Inga kommentarer

Jag kan ha bloggat om de förut! Wombaterna ifrån Limhamn och Sveas Karamellkokeri
De har kommit in en ny wombat i stan! Den heter Wombat Colorful & Muddy Liquorice läs mer om dem i detta inlägg.

Fakta saxat ifrån Ninasmat

Wombat Candies är en gluten- och gelatinfri mjuk saltlakrits tillverkad i Malmö.
Tillverkaren har ett samarbete med en australiensisk aromtillverkare som försett de med några smakinriktningar för att skapa en upplevelse utöver det vanliga.

Wombaten (djuret) är symbolen för denna godissserie som är en gullig björnliknande och växtätande art från Australien. Detta gav inspiration till en ny produktserie med både söta och salta lakritsprodukter som den första av serier i ”Aussie flavours – Made in Sweden”.

Wombat Salty  – ren saltlakrits

Wombat Extreme Liquorice – min favorit! God lakrits som är rullad i riktigt god salmiak. Djungelvrål är goda, men de här är såå mycket bättre. När åt ni en färsk djungelvrål senast?

Wombat Muddy Liqourice – lakrits som badar i brunt lakritspulver, helt klart trevliga

och nu dessa

Wombat Colorful & Muddy Liqourice

De är en fantastisk fruktkaramell med samma goda pulver det är på Wombat Muddy Liquorice. Gillar du fruktgodis? Gillar du lakrits? Testa då dessa godisar, då de förenar bägge sorterna.

Betyg:

Jag erkänner. Jag gillar lakrits och är ganska less på chokladomsluten lakrits. Visst de är goda också. Men jag gillar saltlakrits bäst. Konstigare än så är det inte.

Nu drar jag alla Wombat sorterna över en kam iallafall när vi kommer till konsistens. Perfekt tuggiga, utan att för den delen fastna i dina tänder och jag matar gärna på typ 4 i gången när jag äter dem. De här är godis godis och godis när godis är ruskigt bra. Betyg beställ 4 burkar minst hos Ninasmat eller löp och köp. Du blir INTE missnöjd!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.