Doft och smak

Eastern en ny lakrits från Bulow

| Inga kommentarer

Snabba ryck från Ninasmat! Easter den nya påsklakritsen komme idag med Dhl!  Just hämtat upp paketet. Slet fort upp paketet och skruva snabbt av locket och tog ut 3 olikfärgade kulor. Så vad är nu de här jo de är den nya gourmelakritsen från Lakrids by Johan Bülow! Easter, sötlakrits inlindad i mycket god Belgisk choklad som bara görs nu till påsk!
Så passa på!

Grön kula smakade mint
Röd kula smakade jordgubb/hallon
Orangekula smakade apelsin/citron

Måste erkänna att jag hade allt lite svårt att urskilja fruktsmakerna i kulorna! Mint smakade mint och va väldigt god! Men de andra två!? Goda kulor absolut! Missförstå mig inte. Men lite svåra att ta igen smaken på…kan ju bero på att den här karln just matat kulor ha ha ha ha! Men de är något speciellt i chokladen…känns lite som krokant!?  Men då gillade jag kulan som kom innan bättre! Den som heter LOVE. Vet inte om han ska ha tre kulor i samma burk? Lite förvirrande tycker jag.  Hoppas att nästa kula från herr Bülow, blir en lime/choklad saltlakritskula, de vore något!

Ninasmat låter hälsa att ni som mina bloggläsare har 10% rabatt på allt i butiken Mars månad ut om ni uppger doftochsmak som rabattkod! Bra va!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.