Doft och smak

Starbucks fast hemma

| 1 kommentar

Starbucks, äntligen fick jag testa på deras kaffedrinkar! Om än hemma! Starbucks har tillsammans med Arla tagit ytterligare ett kliv in på den Svenska marknaden. Som läget är nu har Starbucks 3 fysiska coffeshops i Sverige, Malmö, Göteborg och på Arlanda utrikesterminal. Nu lanserar jätten 3 stycken kalla kaffedrinkar som heter Starbucks Discoveries. De kommer i smakerna…Seattle Latte, Caramel Macchiato och Chocolate Mocha alla tre är fairtrade.


 

”Lanseringen av Starbucks Discoveries är en del av Starbucks satsning för att kunna erbjuda den äkta Starbuckskänslan och -smaken till våra svenska konsumenter även utanför caféerna, säger Jeff Hansberry,president of channel development på Starbucks coffee company till Dagens Handel”


Vi va tre stycken som smakade på dem och alla vi tyckte de smakade väldigt bra! Två i testpanelen har druckit Starbucks vid fleratalet gånger när de varit utomlands på deras ”fik” & speciellt en i panelen, älskar Starbucks! Jag ger min röst till den sötaste kaffedrinken av de tre, Caramel! Hur god som helst! Caffe Latte va oxå fin tycker jag. Jag kommer nog köpa fler men även försöka härma caramel machiatto hemma, då de va ganska dyra. 20 kronor styck. Jag hittade dem på ICA Maxi i Umeå.

En kommentar

  1. Pingback: Starbucks Doubleshot Espresso | Doft och smak

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.