Doft och smak

Culinary Week i Sthlm

| 2 kommentarer

Fick en kul förfrågan förra veckan, de va om jag ville komma till Stockholm och medverka i Culinary Week. En cook-along med ”Mat Niklas”, som gick under temat Tämj elden. Hur kul som helst att bli tillfrågad. Bara synd att jag inte kunde resa ned just nu, för de hade vart skoj att få grilla och få tips av grill maestro himself Niklas Ekstedt! På Niklas resturang tillagas allt över öppen eld! Ingen el används!  Har under dagen sett bilder från eventet och de är en del kända matbloggare som är där!

Under Culinary Week som hålls så kan man bla prova på ostron hos Pontus, grilla hamburgare med Johan Jureskog, Rolfs Kök, laga mat med Mästerkocks Sigrid eller besöka Double O Chili Cook-Off. Där tio kockteam, hitresta från olika krogar, alla med Chiligryta på menyn, krigar sida vid sida med 65-litersgrytor. Kan nog bli häftiga chiligrytor att smaka! Kanske du är sugen på att lära dig laga dumplings från grunden med sensei Jonas Larsson . Eller varför inte gå på en lyxig Culinary Walk, där du besöker tre olika resturanger mm Fränt! För en matgalning så hade de här ju vart optimalt att strosa runt på!

Nästa år kanske jag åker ned!

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.