Doft och smak

Grim Reaper chokladkaka

| Inga kommentarer

Har ni sett någon snyggare förpackning till en chokladkaka!? Jag har då aldrig gjort det! Med ett knyteband och allt att öppna innan man kommer in i förpackningen. Andas lyx! Ha ha ha chokladkakan får mig och tänka på Misfits och låten Death comes ripping ! Är de det som väntar? Hur stark kommer den här chokladen va? Bara löjligt stark eller kommer den gå att förtära? Kommer jag gilla den eller vrida mig och gråta!?

Det här är en mjölkchokladkaka, men låt er inte luras! För i den här chokladkakan så har de mixat in Naga Jolokia chili, apelsin, nejlika & kanel. Den görs av Russell Williams som är en Engelsk kock med 20 års erfarenhet.  2009/2010 så började han sälja ’The Evil One’  en het sås som har vunnit flertalet priser. Han tillverkar alltså sånt med hetta!

Hade ju sagt att jag skulle hålla mig undan förpackningar med spindla och döskalla på. Men de här va ju så ball förpackning, så jag kunde inte låta bli. Köpte iallafall den svagaste av tre chokladkakor!

Fantastiskt god och len mjölkchoklad. Är rädd för att denna chokladkaka kommer att gå åt illa kvickt! En ruta eller två och en god espresso…mmm va gott! Gillar ni chili och choklad så tycker jag ni ska beställa en chokladkaka eller två.

I sitt stall så har grim reaper foods följande chokladkakor:

Hellraiser – mildast i trion, Naga Jolokia, apelsin, nejlika & kanel

Black Widow – mörk choklad kryddad med Naga Jolokia & citronolja

Purgatory – grymt het vit choklad kryddad med Naga Jolokia, kokos och bergamott. Starkast av dem tre!

Chokladkakorna är handgjorda i England, väger in på 100 gram kakan och de säljs i Sverige av Grillhouse och kostar 59 kronor. Perfekt som gåbort present till någon chilihead eller till dig själv! Nu går då jag och bryter mig en bit till!

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.