Doft och smak

Pärontryfflar från Mademoiselle Cacao

| Inga kommentarer

Visst är det gott med tryffel? Chokladtryffel och en liten kopp espresso, de är vardagslyx! Minns inte namnet på chokladtryfflarna som jag brukade köpa via chokladklubben som jag va med i förut! Estebans kanske? Tyvärr så finns inte klubben längre. Där köpte jag några tervliga tryfflar med flingsalt utanpå, som va mycket goda.

 
Den här gången hittade jag tryfflar hos Ninasmat som är smaksatta med päron de kommer ifrån tillverkaren Mademoiselle Cacao. Mitt i tryffeln så finns det en kanderad liten bit päron. Mycket gott att bita i. Finns i smakerna Sweet Pear, Pure Love, ren choklad och Strawberry Delight – jordgubbssmak. En ask på 100 gram kostar 39 kronor. Tryfflarna är gjorda i Frankrike som pysslat på med detta sedan år 1934.

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.