Doft och smak

En ny sorts tacos

| Inga kommentarer

Så attans less på vanlig Santa Maria / Eldorado tacos som ätes varje Fredag över hela landet! Jag tycker att jag hör det hela tiden. Det har verkligen blivit den nya Fredagsmaten. Så släpper Santa Maria något nytt! Köpte allt för ett tag sedan, men aldrig kommit mig för att laga det förräns idag. Vilken fem etta de fått till. Jag är imponerad. De här fixar alla! Gör dem! Leverera dina Fredagstacos, lite annorlunda!  Jag törs nästan lova att ni kommer gilla det här!

 

Flaska nummer 1, bassåsen, en koriander och Oreganosås.

 

 

Flaska nummer 2, den du toppar din ”pizza” med, när du plockat ut den ur ugnen, ringlas över din fyllning.

 

Påsen med tortillabröden, lite tjockare än vanliga tortillas.

 

Värm upp din ugn till 250 grader, på en plåt lägger du sedan tortillabottnarna som du sen breder ut sås från flaska 1, toppa med ost och rökt skinka eller not. Välj själv! Grädda långt ned i ugnen i ca 4 – 5 minuter, tills dess osten smält. Tag ut & ringla över sås från flaska nummer 2, den goa lök & vitlökssåsen. Strö gärna över ruccola sallad och någon slice of tomat. Addera med lite chipotle hot paste och någon annan chilisås om du vill ha mer sting!

 

Ser de inte gott ut så säg!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.