Doft och smak

Pytt på rester

| 2 kommentarer

Kom hem rätt sent efter jobbet. Haft möte hela dagen och inte fick vi någon toppenlunch. Jag tror banne mig de va pulvermos och lågkvalite grillkorv vi bjöds på. Kika runt i kylskåpet tog ut alla rester.  Resterna i kylen skrek om att bli använda! Så ikväll svängde jag ihop en enkel pytt i panna. Egentligen tycker jag de här är en lunchrätt.

 

skiva salladslök
hacka gul lök
slanta en het habanero korv
tärna upp oxfilen
skala och tärna din kokta potatisgrovt hackad persilja

 

Stek löken först, så den blir glansig, stek sedan på oxfiletärningarna, lägg sedan i din korv och låt steka med en stund. Lägg i potatis och låt steka så den får lite yta. Salta och dra över rikligt med svartpeppar, strö över den hackade persiljan. Servera med stekt ägg och ketchup.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.