Doft och smak

Cajunbacon, eggs and beanz

| Inga kommentarer

Tog rejäl sovmorgon idag. Vad passar då inte bättre än en såkallad brunch.

En planerad sådan! Fick en food sealer i julklapp av mor & far. Så igår efter att ha läskats av Mats Björlund, en kompis till mig som la upp bilder på bacon på sin Facebooksida så tänkte jag till. Jag smaksätter mitt köpta bacon och omvaccar de över natten. In i frysen och tog fram bacon, vanligt Tulipbacon. Tinade baconet och mortlade en rejäl nypa med Herbarias Cajun Spices mix, som ni kan läsa mer om här. Sprinklade över kryddan på båda sidor av baconet och la de sedan i en plastpåse och vaccade om de igen, såg redan fantastiskt ut. Lät de vila över natten i kylen.

På morgonen öhhh okej då, halv elva steg  jag upp idag. Mitt i dagen! Stekte bacon, stekte mina ägg i formar samt kokade potatis och öppnade en burk med Heinz chili beanz…de smakade precis som vanliga beans tycker jag. Men baconet, vilken doft och smak! De här gör jag lätt fler gånger. Se bild kvalkad nedan!

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.