Doft och smak

Wild Hibiscus – Flowers in syrup

| 5 kommentarer

Jaha alla där ute! Ni som ska fira Alla Hjärtans dag med era älsklingar! Titta då hit! Rätt fräck produkt!

Tag en 1 msk av sirapen hibuscusen ligger i och droppa ned i mitten på ett champagneglas, låt de inte stänka på sidan av glasen. Då blir de ju fult ju! Sedan droppar du ned en hibiscusblomma i glaset och fyller sakta upp med champagne, cava eller cider! Voila drycken färgas rosa!

Inte bara i drinkar man kan använda sig av blommorna, dekorera en efterätt, en kaka, eller ovanpå en fin glasskula.

Hibuscus blomman odlas i Sydney, Australia av företaget The wild flower company och den är ätbar! Lagen, sirapen den ligger i är otroligt god. Jag ska baka maränger och smaksätta med den här sirapen, rosa maränger med sjukt god smak. De blir något de!

Blommorna är som sagt ätbara och är lite härligt tuggiga, ja jag äter gärna flera av dem. Smakar faktiskt lite rabarber om dem!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.