Doft och smak

3 såser i butik från Texas Long Horn

| Inga kommentarer

Men se vilka trevliga flaskor jag fann på ICA Maxi i Umeå. Hoppas de blir strykande åtgång på dem så att ICA tar in det i sitt sortiment permanent å att de inte bara gör ett besök istan!

Texas Long Horn har ju en hel radda produkter ute i butik nu. På Systembolaget finns deras öl & vin att beställa. Jag har vinet hemma, men inte hunnit testa det än. Får lov att bjuda hem några rödvinsdrickare och köra steakhouse race här hemma! Finns även grillkol och nu såser & köttdetaljer, chips. Deras utbud ser du på deras hemsida. Jag vill testa dem alla! Kommer köpa med mig hem från Sthlm å testa några andra produkter vid senare till fälle. Ribsen och köttet har jag testat, ni kan kika här på ett äldre inlägg som jag gjort.

Lite Texas Long Horn fakta:

9 september 1963 A texas star is born. Philip Gerard Huntzinger Föds i Omaha Nebraska som är världens boskaps-huvudstad. Vid 6 års ålder flyttade han och sina 6 syskon till Texas. Året 1982 är året Philip börjar jobba på sin farbrors steakhouse i Omaha. 1987 Flyttar han till Sverige. Av oklara anledningar så flyttar Philip till kalla Sverige och resten är historia! Nu har de 28 resturanger och 22 produkter som kan köpas i butik runt om i Sverige. Nu senast 2013 öppnade de en burger deli i Utopia gallerian, Umeå. Jag hade önskat att de hade öppnat ett steakhouse här!


Texas Long Horn – Ketchup Jalapèno

Tror mycket väl att de här kan komma att bli en favorit! Stekta ägg & lite bacon och en rejäl splash av denna ketchup, de blir fint. Tror även den kan liva upp en tråkig köttfärsrätt, ja i allt som du har vanlig ketchup. Inte så stark bara god!

Texas Long Horn – Red Pepper Sauce

Okej! Rätt så ettrig sås, dressa chicken wings i den så har du enkelt fått fram chicken hot wings eller pensla och rosta potatis med denna temperaturhöjare, blanda i en creme fraichesås mm! Styrkan tycker jag ska räcka för de allra flesta!

Texas Long Horn – Steak Sauce

Aaah I love it! Lagomt söt, lagomt rökig, en aningens lättflytande kanske om mannu ska anmärka på något. Att pensla på dina ribs innan du kör dem i grillen, att drizzla över din stekta köttbit som sås. De här är en publikfriare tycker jag som passar bra till allt grillat kött. Receptet till såsen har 20 år på nacken. Bara en sån sak!

Om jag inte minns fel så kostade de ca 40 kronor/flaskan! Lätt värt sitt pris tycker jag! Så iväg och handla!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.