Doft och smak

Fler produkter från Texas Long Horn

| Inga kommentarer

Ha!  Jag fann fler Texas Long Horn produkter på ICA Maxi i Umeå! Tjo! Cheese Sauce Jalapeno & Green Onion Dressing.

Cheese Sauce Jalapeño

En burk med cheddar smältost. Tanken är att du skall skopa ut osten i en skål som tål microvågsugn och nuka den i 1,5 – 2 minuter beroende på effekt på din micro. Efter 1,5 – 2 minuter så har du en sån där härligt läcker varm smältost att dippa tex nachos eller fries i! Just den här sorten har ringar av jalapeño i sig, så de blir lite mer smak! Jättegod tycker jag! Kommer lätt köpa den igen.

Green Onion Dressing

God att dippa nachochips i, men det är en väldigt mild dressing. Ja den är på gräns till menlös i sin smak kan jag tycka, iofs kanske man inte ska börja med att testsmaka cheddarosten!?! Har ju kvar av Green Onion dressingen så jag får väl utvärdera mera!

Så här några dagar efter typ 3 så smakade jag Green Onion dressingen igen, och nu smakade den iallafall mer! Slutsats: man skulle inte käka den hetare cheddardippen före och sen försöka sätta betyg på den 😀

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.