Doft och smak

Blå Bands pulverbea

| 4 kommentarer

Testat rätt många färdiga och pulversås béarnaiser genom åren. De finns rätt många tillverkare därute. Å allas bea är bäst! Den här är säkert inte ny på marknaden, men för mig är den det! Blå Bands Bistro  – Chili béarnaise. Lite dyrare (finare) å kanske lite godare!?! Eller så är jag lurad? Det kanske är samma sås med lite chili i samt annan fräschare förpackning. Äsch skitsamma. Tycker den är god och detta är nog beasåsen jag kommer köpa hädanefter.

Chili Bearnaise

I serien Bistro finns de 10 olika såser bla kantarellsås, rödvinssås, fem peppar mfl, vilka de övriga såserna är kan ni se här! Vill man inte köpa pulver eller färdig sås på burk/klämflaska i sommar så kan man alltid slå sin egen béarnaisesås! Testa gärna Åke Lithens snabba bea som jag bloggat om förut!

4 kommentarer

  1. Pingback: Än är inte sommaren slut | Doft och smak

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.