Doft och smak

Snygga & goda produkter från Nicolas Vahé

| Inga kommentarer

Kolla in vilka rena och stiliga produkter ifrån Nicolas Vahé! Förpackningarna utstrålar lyx och kvalite! Finns många häftiga produkter i sortimentet.

Ett urval produkter

Vem är han Nicolas Vahé?

Han föddes i Amiens , norra Frankrike. Arbetat som kock och pastry chef på Pic Valence – en Fransk 3 stärnig Michelin krog. Efter det utbildade han sig som ”chocolatier” hos Daniel Giraud Valence mera känd som kanske Frankrikes bästa chokladsnubbe.

Flyttade år 2000 till Danmark och började jobba som konditorchef hos Falsled Kro on Funen. Efter 3 år där blev han erbjuden jobb på södra Jylland hos Fakkelgården.
2007 började han utforma sitt egna varumärke. Han säger att hans erfarenhet som kock och konditor lärt sig förstå vad folk gillar! Han letar sin inspriration världen över. Han har ett nära samarbete med producenter i Frankrike och Italien.
Jag har köpt på mig en hel del som skall testas och bloggas om framöver. Inte hunnit med riktigt på slutet då de varit rätt mycket. Bilderna nedan visar vilka produkter jag hittills köpt!

Hunnit testa caramel syrup, ooo hey den va god på glass. Nästa test blir att tippa lite av den i en kommande frappe! Kan aldrig gå fel! Produkterna ligger ”alla” inom en resonabel prisbild, vissa av dem lite dyra kanske! Men jag tycker de är värt det! 

Perfekt present till den som har allt redan. Mat & vin måste va den ultimata gå bort presenten då den äts/dricks upp och inte blir de någon dammsamlare ! Ska bli grymt skoj, ja ett nöje att gå igenom Nicolas Vahés sortimentet! Kommer blogga framöver vad jag tycker om produkterna.

Ni hittar ett stort urval av Nicolas Vahé produkter i Umeå på trevliga Designbutiken  som ligger på Östra Rådhusgatan 6

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.