Doft och smak

Har ni smakat BEO*

| 3 kommentarer

Som jag skrev igår så är ju alkoholfritt på fram-marsch, iofs är dessa flaskor ingen nyhet för de kom ut redan år 2011 , men de va nya för mig! Har ni testat BEO*?

BEO* finns i smakerna Äpple och grönt te samt i smaken, Blodapelsin & Hibiskus.

BEO*

Dom är bryggda på en maltbas och består av endast naturliga ingredienser. Enligt bryggeriet Carlsberg har de inget tillsatt socker i sig heller utan de är naturliga sockerarter som finns i fruktjuicen och maltbasen. Dessutom högt juiceinnehåll på hela 35% och inget artificiella sötningsmedel. Alkoholhalt på 0,2 % 

Fakta saxat ifrån Carlsbergs Sverige informations sida för BEO*

Båda dryckerna var goda och fräscha, de känns vuxna. Är milt kolsyrade. Passar bra till mat, då de inte är sliskiga som läsk! (sliskiga som läsk tänker ni som känner mig! Han som håller Pepsi som sitt livs elexir)  Min favorit blev den röda, ja den med smak av Blodapelsin & Hibiskus. Mycket trevlig! Hoppas fler får upp ögonen för dessa alkoholfria drycker. Jag tycker som sagt de va riktigt trevliga, en dryck jag gärna köper hem igen, och den ska avnjutas iskall tycker jag!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.