Doft och smak

Julkulor 2015 ifrån BÜLOW

| Inga kommentarer

Alltså vad är det med lakrits och jag? Ni som känner mig vet jag talar förstås om saltlakrits som är min favorit, men ibland kan jag även njuta av sötlaktrits om dem kommer chokladinsvept!

Iår lagom till jul släpper Johan Bulow 3 nya kulor i smakerna, Salty caramel choko, Dark & Mint och Raspberry Choko! Å looken på julkulorna är fantastiska! Brons silver och guld. Finns även som julgranskulor…och ni har väl inte missat Bulows julkalender? Fast jag tror den börjar ta slut hos försäljarna! Men nu om de senaste julsmakerna 2015! Vinner guldkulan?

Först i smaktestet så körde jag Salty caramel choko kulan. Bronskulan. Vilken läckerbit att ställa fram på bordet eller gör man det?
Köper jag en burk till så kommer jag gömma den! Så fina är dom!

IMGP9944

 

Fantastisk smak kombination på denna kula! Läcker smörkola möter saltlakrits och choklad! Oj oj oj…har silver och guldkulan ens någon chans?

 

Silverkulan är till utseendet också fantastiskt fin i sin silver skrud! Wahoaw, det luktar verkligen mint om denna kula! Jodå denna kula är också väldigt god men bronskulan är snäppet bättre! Som sagt en kula med mycket mintsmak och häftigt chrunchigt chokladlager utvändigt, inuti möts vi av sötlakrits!

 

IMGP9951

 

Sen kommer vi till tredje och sista kulan, guldkulan!

IMGP9949

Som är en jordgubbslakritschokladkula…hm inte alls min grej! Inte dålig, bara en kula som inte föll mig på läppen!

 

Så här tycker jag, de borde satt Salty Choko som guldkula och inte gett den bronsfärgen, för den är vinnaren tycker jag!  Lätt bäst! Hittar ni inte dessa julkulor, så tycker jag ni ska slå till på en annan given favorit ifrån Bulow och det är No 5

IMGP9941

Salty Chili Cranberry Liquorice och syna gärna burken, om Isak Kamill har kokat den så brukar de va bra drag i den! Saltlakrits och tranbär med chili, vad kan liksom gå fel! Inget om ni frågar mig. Lätt Johan Bulows bästa burk! No 5!

 

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.