Doft och smak

Choko Late Orgánico – vit choklad med citron och rosepeppar

| Inga kommentarer

Åå ja jag har nu fått testa en ny trevlig bekantskap!  30 % vit choklad smaksatt med citron och rosèpeppar! Uj uj uj vilken höjdarchoklad ifrån Spanska ChokoLate Orgánico! ChocoLate Orgániko är ett företag som är prisbelönta för sin ekologiska choklad. Företaget ”bor” har sitt säte i Madrid, Spanien. Å kanske det bästa av allt är att chokladen innehåller inga artificiella färgämnen och konserveringsmedel eller animaliskt eller vegetabiliskt fett.

IMGP1075

Vit len choklad med en hint av citron och rosèpeppar, alldeles lagom, ja just bara så man anar pirr ifrån rosèpepparen. Du den blev inte långvarig i asken, utan den slukades rätt så fort!

IMGP1106

Jag har haft tur att få tag på denna via Ninas mat och det är en kommande produkt som de kommer att sälja! När den väl kommer upp i webbutiken deras, så är det inget att fundera över! In å köp säger jag! En mycket god choklad med annorlunda smak, de är mitt betyg!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.