Doft och smak

Lakritsfabriken Ramlösa Salmiak Dusted Liquorice

| Inga kommentarer

Lakritsfabriken Ramlösa fyller 5 år i år! Det ska firas! Å de gör de med dunder och brak! De har släppt en jubileums lakrits som finns i endast 2500 askar, och som alla har ett unikt nummer! Så varje ask du köper ger dig chans i Lakritsfabrikens Facebook tävling som startar 1 Juni och håller på till 30 Juni 2016 och varje låda har som sagt ett unikt nummer som just du kan tävla med!  Å glöm att ni kan tävla med min lådas unika nummer nedan! Glöm det!

IMGP4905

Men geerdå! Jag ska vinna! Jag, inte ni JAG!

IMGP4897

Vad sägs om årsprenumeration av lakrits! Eller spännande lakritspaket eller till de nu jag helst vill (läs ska) vinna! En resa och övernattning, middag och en provning hos Lakritsfabriken i Ramlösa, Helsingborg. Häftigt!

IMGP4884

Men nu till nyheten! Jubileums asken! Den innehåller en lakrits som fått ”mogna” lite längre än vanligt, lite segare och inte lika mjuk som vanligt samt att den är dustad i saltlakrits pulver. Gillar du riktigt saltlakrits, då gillar du denna! Okej nu är ju jag besatt. Så jag köpte 5 askar! Joo jag sa ju att jag tänkte vinna! En ask kostar 84 kronor och köps lättast hos Ninasmat! He er in nu och handla både lakrits och annat! Å jag kan säga att de är väl använda pengar! Sältan är grym och själva tugget i lakritsen är lagom, även om jag är mer svag för deras mjukare super salty å kom ihåg att spara er låda!

IMGP4912

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.