Doft och smak

NOMO Skinny Hot Chocolate

| 1 kommentar

Ruggigt väder ute? Då är limpmackor alt bullar och varm choklad toppen tycker jag! Sitta inomhus och kura och fika gott ä inte helt fel! Om ni som jag är lite lat så kör ni på färdigt ”Oboy” pulver som jag tipsar om här!

IMGP1057

Har nu testat Nomu:s chokladdryckspulver Skinny (igen) å tycker den är riktig god. Särskilt het! Kall som Oboy tycker jag den är mera svårlöslig. Sen om de är så nyttigt med chokladdryck ska vi ha osagt men Nomu:s Skinny är iaf ett magrare alternativ. Har lågt GI värde, och med lättmjölk i koppen blir det endast 83 kalorier samt att Nomu SKINNY hot chocolate har godkänts av Diabetes Assocciation SouthAfrica. Som sagt jag tycker det är en riktigt god choklad som är dryg i användandet ca 1 tsk/kopp, men lite svårlöslig i kall mjölk.

IMGP5795

Receptet nedan ÄR inte nyttigt, å heller inte så lämpligt för diabetiker, men gott äre! Å ibland kan man fuska! Iaf jag!

Hetta upp mjölk och smaksätt med chokladpulver

IMGP5002

Dunka i klippta och sockertilltryckta marsmallows, spraya på sprutgrädde och ringla över chokladsås och kolasås! Enkelt och slurpande gott! Köpte mitt pulver hos Ninasmat!

En kommentar

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.