Doft och smak

From Denmark with love!

| Inga kommentarer

”Häromveckan” kom det kom ett paket hemkört av ett lastbilsbud ifrån staden å hem till mig! (varit utan riktigt internet sedan flytten därav blogginlägget dröjt!)

IMGP6442

Det var ett svart stort paket ifrån Danmark. Ett paket ifrån tillverkaren Johan Bülow! Å vilken grej för en lakritsvän som mig, en låda på dryga 3 kilo med kvalitets lakrits! 3 kilo!

IMGP6466

Kul att bloggen min ses även ifrån utlandet och vilken trevlig gest ifrån Bülow! Visst jag är väl inte dummare än så, att det är smart marknadsföring, ett smart sätt att nå ut! Inte för att de behöver någon draghjälp med det! De är redan en av de ”största” tillverkarna av riktig kvalitetslakrits!  Ni får besöka hans hemsida och läsa där om all lakrits! Jag intygar att den är jävligt bra! Alla sorter, även om jag såklart gillar vissa mer!

IMGP6504

Men jag som bloggare blev toppenglad och kände mig uppskattad! I paketet fanns även lakritspulver å söt och saltlakrits sirap. Recept kommer! Titta bara på bilden ovan! Perfekt konsistens, lagomt tuggiga, ja helt enkelt den bästa lakritsen jag käkat. Men hintar till Danmark om en ilgrön limekula med saltlakrits inuti!

IMGP6475

Å veckan efter så komme lastbilsbudet igen, dennagång med en smalare svart låda, men med samma logotype! I den så hade de packat ner sommarens smak. Summer – Peach, som jag bloggat om här! I stora lådan låg det oxå tre plåtaskar med deras ”nytillskott”, organisk nattsvart lakrits med smakerna ingefära, chili och söt. Visst är askarna läckra!!! Vrålsnygg förpackning!

IMGP1166

Så nu kan jag ha lakritsprovningar med mina vänner! Tack Danmark!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.