Doft och smak

Johan Bülows Summer

| 1 kommentar

Hade tänkte mig följande! Ett produktfoto i sol och med syren i bakgrunden men när vi inte har det utomhus här uppe i norr ännu så fick de bli ett inomhuskort i vardagsrummet…men tänk snart är sommarn här å då passar Bülows nya fräscha kula bra!

Summer det är den nya kulan ifrån den Danska lakritstillverkaren Johan Bülow! Denna gång är det en sockerdragerad kula med smak av fräsch persika, men innan för det tunna sockerskalet, möter du först 45% vit Belgisk choklad och sedan såklart en god kvalitets lakrits innerst! En sån där lakrits som vi vant oss att det ska va i Bülows produkter. Kvalite!

IMGP7234-01

Å denna kula gör verkligen inte bort sig! Men dulche leche kulan Bülow släppte till Jul 2015. Den är svårslagen dvs om vi snackar kulor. Annars är no 5 tranbär chili den som är min solklara favorit! Den kommer de aldrig att kunna knäcka och ingen annan tillverkare heller! Handlar ni Summer nu via Ninasmat så ger de just nu er 7% på er hela order ni lägger hos dem under en begränsad tid! Uppge koden ds7516 så får ni rabatt!

En kommentar

  1. Pingback: From Denmark with love! | Doft och smak

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.