Doft och smak

Bullens beerbanger x 3

| Inga kommentarer

Ni som följer mitt Instagram flöde såg ju att jag hintade om att jag hade lastbilsbesök! De kom en hemlig låda hem till mig med nyheter! Fan va kul! Älskar när de rullar ner lastbilar med pryttlar till mig! Nu är nyheten utbasonerad på min Instagram, så jag lägger även upp den här!
Det va beerbangers ifrån Bullens! Ja ni vet Bullens korv på burk som är rökigt god! Nu har Bullen tillsammans med en Skånsk microbryggeri släppt tre färskkorvar som de gett namnet beerbangers. Kommer i tre sorter. Ipa, lager och stout. Detta är Bullens absolut senaste släpp, deras första produktnyhet på över 60 år! Korvarna innehåller 90 % kötthalt och äkta öl!

Jag gillade både lager och ipa korvarna, men korven de hade kryddat smaksatt med stout va helt enkelt för mörk i smaken för mig och allvarligt en mörk korv, ja svart korv tycker jag inte ser så kul ut heller.

Ölen som är i de olika korvarna kommer ifrån microbryggeriet Charlis brygghus och med i trälådan som kom hem till mig följde även Bullens pilsner! Inget ni kan köpa, utan de va nog öl skapat till detta korvsläpp! Mäktigt å va matbloggare ibland!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.