Doft och smak

Vulcanus

| Inga kommentarer

Äntligen! Vassa knivar igen!
Är verkligen kass på att vässa eller man kanske ska skriva slipa knivar. Slipvinklar hit och dit. Diamantbrynen eller små maskiner och tillochmed små hjälpmedel för att få rätt slip vinkel finns att köpa! Jo jag har de man ska trä på knivarna, men tycker inte att jag lyckas ändå att få till skärpan på min knivar!

Men nu är den här! Hjälpmedlet som får även oss som är kassa på att slipa knivar att få dem vassaste knivarna i lådan, de känns bra!

Viking Sun är återförsäljare för Vulcanus i Sverige!

Du kan banne mig inte misslyckas med denna slipmackapär! Några slipdrag å du är klar! Å dessutom är den så smidig så du kan ha den ståendes framme i ditt kök, för att lätt vässa dina knivar!
Här är en länk till en liten film så ni ser hur lätt den är att använda. De är verkligen inte svårt att slipa med Vulcanus! Jag är riktig nöjd med den!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.