Doft och smak

Ume Deli

| Inga kommentarer

”I veckan som va blev jag kontaktad av Sivert på Ume Deli. Ett ganska ny uppstartat företag här i Umeå. Hade faktiskt aldrig hört talats om dem. Kul att de visste vem jag va!

Man ringer in sin order till dem eller använder hemsidan och lägger sin order innan klockan 13:00 så får du det utkört å hem till er trapp samma dag! Tänker er en liten saluhall på 4 hjul!

 

Jag fick ett trevligt hembesök av Sivert Hällsten och hans son och kompanjon Daniel å med sig hade de en kasse till mig med lite blandade godsaker, kryddor, kött, dennagång ifrån Höglandskött, som säljer högkvalitativt nöt, kalv och fläskkött ifrån Småland och rub från min vän Staffan Lager, Lagritos. De har tom med grillkol i sitt stall, och även dryck tex hjortrongranat mfl trevliga sodas, dessertostar ja tom nån kniv kan du köpa hem! Lakrits ifrån Finska Liq som de är återförsäljare för! Men mer om Liq i kommande blogginlägg!

Rubbade köttet med endast Lagritos Special – en rub med lakrits, ancho chili och limeblad! Spännande! Tror den kommer rocka än mer på en plankgrillad laxsida! Jag ska testa!


Jag ser sommar scenariot:

Du är på stugan, har besök eller ska få besök. Men du ids inte fara in till stan och handla.

Ja du hinner helt enkelt inte! De är då du lägger en order hos Ume Deli och får den utrullad till dig ja tom med till sommarstugan dvs om du bor inom området de kör ut inom. Men för en utkörning till Holmsund eller Obbola som båda är samhällen som ligger utanför Umeå, en ca 1,5 mil så tar de 59 kronor i utkörningsavgift. Jag tar mig inte fram o åter till Umeå med buss för 59 kronor! Å de har snabb leverans säger de själva och jag tror dem!

Här rubbade jag köttet med Lagritos !Caramba! som är en Mexicansk kryddblandning/rub.

Så gillar du inte att springa på stan och jaga i olika affärer så kan du göra en beställning  hos Ume Deli! Gå in och kolla deras sortiment! Ett sortiment som säkerligen kommer växa och variera allteftersom! ”

Styrkan som Ume Deli kan erbjuda och de tror jag kommer sälja in sig bra till sommaren och de är att de levererar hem till din dörr. Får dem de att flyta så tror jag Sivert och hans grabb Daniel hittat en fin niche! Inget liknande finns i Umeå vad jag vet!


Bra produkter – tex Hansen mfl

Om de kan hålla sjyssta priser!

Spännande samarbeten med tex Sävargårdens söta mfl

Utkörning

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.