Doft och smak

Rydbergs potatissallad Gourmet Creme Fraiche – Sour Cream and Onion

| Inga kommentarer

Fick ett trevligt förslag för ett tag sedan, att få testa lite olika potatissallader ifrån Rydbergs och komponera ihop någon maträtt till. Att bli inspiratör, inte mig emot. Det är ju trots allt sånt här jag vill jobba med. Mat, att få testa och tipsa er bloggläsare! Så detta inslag är ett sk sponsrat blogginlägg eller samarbete vet inte hur man ska titulera det, och som ni redan fattat gäller det företaget Rydbergs. Hursomhelst jätteroligt att bli uppmärksammad.

Rydbergs har rätt många potatissallader om ni börjar kolla i er butik! Jag hittade flera i min butik!

Potatissallad Gourmet cremè fraîche
Potatissallad Gourmet cremè fraîche dill och gräslök
Potatissallad Gourmet cremè fraîche sour cream & onion – sommarsmak
Potatissallad Gourmet grill
Potatissallad Gourmet klassisk
Potatissallad purjolök
Potatissallad vitlök
Potatissallad klassisk – den här versionen är med tärnad potatis

Ni hade ingen aning om att det fanns så många sorter va?

Jag fastnade för potatissalladen med crème fraîche – sour cream and onion och den potatissalladen passade jättebra till grillat. Valde att grilla, ni vet de där köttet många slänger på grillen och misshandlar. Jag talar såklart om flintasteken, åh nej tänker ni. Vänt lite nu! Men iår finns en ramslöksmarienerad flintastek som jag tycker ni kan testa! Inte alls som de med bara grillkrydda på!

Rydbergs Gourmet : Crème Fraîche – Sour Cream and Onion är en god krämig potatissallad och den är lagomt smaksatt, ingen smak som övertar tycker jag och ett stort plus är den skivade potatisen. Minns när jag tyckte alla potatissallader smakade väldigt lika, å att de var ättiksstarka och just innehöll fyrkantsskuren potatis. Är recepten ändrade eller kan de ha att göra med ålder å smaklökar? Känns i vart fall mycket bättre att servera denna med skuren potatis än en potatissallad med fyrkantsskuren potatis, de salladerna känns mycket tråkigare. Här bjuder Rydbergs de 250 första på en kupong att testa!

De här va mitt enkla tips, ev kommer jag tipsa längre fram i sommar om den andra smaken jag föll för!

Både jag och grannarna uppskattade såväl potatissalladen som köttet jag grillade och jag köper gärna denna eller någon av de andra smaksatta potatissalladerna och vill ni botanisera så kan ni ju kika i listan tidigare i inlägget och komponera något kul ni med! Jag har redan de inlägget klart i skallen, har även testat det ,men blev inte nöjd med fotona, som sagt kan presenteras senare i sommar.

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.