Doft och smak

Smaksatta jordnötter ifrån Estrella

| Inga kommentarer

Det släpps ju massor av chips och sällan blir det fullträff tycker jag å det gäller både Estrella och OLW. Men nu har Estrella överträffat sig själva. Estrella har släppt två nyheter av jordnötter och jag är hooked. Så svårt att låta bli att äta upp dem på en gång!

Spicy Chili

Dessa nötter smakar, men är absolut inte spicy. Men de är goda och vi slipper här ett tarvligt degskal runt nöten som ofta inte är så gott ändå. Skruva upp styrkan ett eller två snäpp och dessa nötter hade fått högre betyg! På en skala 1 – 5 så får dessa 3 i betyg av mig.

Salted Caramel

Sicken fullträff! Sött och salt tillsammans. Funkar det undrar ni? Japp utmärkt! Tänk honungsrostade jordnötter fast här med gräddkolasmak å du är nära. Här kommer mitt betyg på dessa rackare! 5! Full pott! Estrella säger att de är goda på glass tillochmed.  Jag tror dem! Förbaskat goda nötter, om ni frågar mig!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.