Doft och smak

Gutang sauce

| Inga kommentarer

Gutang, ja namnet gutang får mig att tänka på två saker, orangutang eller något från asien! Men de är det inte! Det är fel! Gutang är namnet på en restaurang som Tobbe Braunander hade och där såsen va en hit bland kunderna! Så tillslut bestämde sig Tobbe för att börja koka och sälja den till oss konsumenter!

Hey Sverige har en egen riktigt jävla bra bbqsås! Egentligen behöver man inte springa benen av sig och köpa på sig en massa såser ifrån USA. Gutangsås är något som en Svensk bbq sauce! Tillverkas i Sverige säljs i burk på 400 gram.

Smak:

Söt, men inte sliskig! Kryddig men inte stark!

Har förbrukat några burkar och den passar såklart till grillat och kött men även att ringla över grönsaker. Har även testat den på hamburgare, i bao tillsammans med fläsk och picklade grönsaker eller i en bahn mi! Pensla ribs med Gutang! Creme fraiche och Gutang blir gott i gott! En mycket god och användbar sås som passar till bra mycket!

Men jag tycker de skulle byta ut burken mot en klämflaska, för att göra de lättare att dosera!

På internet köper ni den hos Ninasmat!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.