Doft och smak

Open/Closed Gin & Tonic kula

| Inga kommentarer

Nu är den här i riktig burk och inte i testbatch på påse, jo jag hann va med på den oxå, test batchen! Denna GT kula är nu färdig tweakad och säljs endast i Umeå på Duå. Fast idag skvallrade en fågel i örat på mig att så är inte fallet. Synd! Tycker de hade varit coolt med en lokalkula som ni övriga fått sukta efter!

GT kulan är en samarbete med Haupt Lakrits. Open / Closed undrar kanske vissa vad det står för? Jo det är baren som Duå håller öppet vissa tillfällen i månaden där de tas fram nya roliga drinkar. Så de va ju passande att ha en egen lakritskula och kul twist att de gjorde en Gin & Tonic.

Skruvar av silverlocket och sprättar freshness sealen  på burken och lukten jag tar igen direkt ja både på lukt och smak är enbär! Älskade enbär! Sen är det stjärnanis, koriander och Tasmansk bergspeppar och citronskal, lime och bergamott i! Sånt ni inte är vana att hitta i er vanliga lakritskula kan jag lova. En kula one of a kind!

60 procent vitchoklad omsluter lakritskulan, som smakar riktigt gott! Men jag vill inte äta fler än en i taget,
det här är inget Lördagsgodis! Det här är finsmakar lakritskula! En lakritskula med vuxensmak! 

Här kan ni läsa vad jag tyckte om deras provbatch. Tycker sammalika om denna kula, bara
att denna är lite mer tweakad (tror jag).

Tycker ni om drinken GT? Ja då tror jag ni bli dökär i just denna skapelse, brainstormad här på the hidden boutique bar Open/Closed, Umeå. En burk landar på kring 99 kronor!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.