Doft och smak

Klepper and Klepper – Den bästa laktritsen någonsin (enligt Klepper and Klepper)

| Inga kommentarer

Blev kontaktad via Instagram av en återförsäljare här I Sverige om jag ville testa lite god lakrits!?! Så kul att bli uppmärksammad som lakritsfantast av en återförsäljare till Klepper and Klepper här i Sverige. Dellback heter återförsäljaren och de har många trevliga produkter i sin portfölj här kan ni se vilka producenter de företräder och säljer som grossist! STORT tack!  

Men som sagt jag fick testa 3 olika påsar med lakrits ifrån Klepper and Klepper – Den bästa lakritsen någonsin enligt Klepper and Klepper! Å alla va utan mjölkchoklad! Det är ett stort plus tycker jag. Lite less den trenden faktiskt! Vill helst käka min lakrits utan choklad å helst ska den va salt. Gillar choklad bara inte tillsammans med lakrits. Många konkurrenter kör med choklad på sin fina lakrits, och jag har mer eller mindre slutat handla av de tillverkarna. Jag är less på choklad-omsluten lakrits! 


 

Sötlakrits 

Saltlakrits med Keltiskt havssalt  

Sötlakrits med smak av honung innehåller 12% fin honung ifrån Nederländerna och området Biesbosch. 

Lakritsen kommer från Nederländerna. Den är glutenfri, gelatinfri och dessutom har de några veganska varianter! Deras påsar/förpackningar, lakritsen kommer i är gjorda av komposterbart material och de har vunnit många priser för sitt tänk! Sötlakrits är inte min go to lakrits som jag väljer. Väljer alltid saltlakrits, så jag inleder med liten recension av den! 


 

Saltlakritsen

är mild, ja förvänta er inte någon supersalt lakrits!  De här är mer en finlirare i lakritsdjungeln smaksatt med Keltiskt havssalt. Konsistensen är perfekt! Perfekt. Lagomt tuggigt motstånd! Fin sälta och ja jag har haft stora problem med att sluta käka den, sedan jag försiktigt öppnat påsen! Måste ju ha några kvar till fotograferingen! Kommer jag köpa denna? Jajjebox! Den här kommer jag beställa hem. Full pott säger jag!  Å lakritsen hittar ni hos Delitea.se 

Bildjäveln blev suddig ser jag nu!
Sötlakrits med honung

Sötlakrits hmm med honung i? Så hade jag nog aldrig smaksatt min lakrits! Kanske något för Nalle Puh! Nämen allvarligt, man känner verkligen av honungen och jag tycker den va en trevlig ingrediens i lakritsen. Lakritsen känns mild och len av honungen och dessutom kul att alla bitarna har olika former.  


 

Söt lakrits

Mild sötlakrits, en lakrits för nybörjare skriver jag.  Smakar som den ska! Önskar saltlakritsen haft denna form! Större bitar!

 Önskemål till Klepper and Klepper – Saltlakrits med chili, de vore något! 

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.