Doft och smak

Minipack från Lakritsfabriken

| Inga kommentarer

Lakritsfabriken i Ramlösa har skapat en smidig liten ha med sig i fickan förpackning eller som någon annan beskrev den, en perfekt pröva på förpackning, ifall man är osäker om man gillar lakrits eller ej. Förpackningarna finns i salt och sötlakrits och de väger in på 40 gram, kostar 24 kronor!

 
Både salt och söt lakritsen innehåller lakrits från Iran, är nästan helt ekologiska och än fast de är godis känns de nyttiga eller jag intalar mig iallafall det! En bra lakrits!

Se där nu sa jag de igen! Jag har nog inte ätit godare saltlakrits än de här! Finns att beställa hos Ninas mat. Min uppmaning till er blir beställ och du de är lika bra du tar big pack på en gång…eller ännu hellre beställ flera! You′re gonna love em! Problemet när jag skulle fotografera dem va ju att jag va tvungen att öppna ett paket och då va de ju kört ha ha ha…så jag säger igen, stack up eller som man säger i Sverige bunkra! Jag har dock en fråga när kommer de större askar!?

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.