Doft och smak

Kretsloppshusets Lingonketchup

| 4 kommentarer

Har fått tag på en klart häftig ny produkt och nu snurrar tankarna på hur och var och när jag ska få använda produkten fullt ut. Redan nästa helg blir de nog! Har en renfile i frysen och tankarna maler nu…de här kommer bli bra. Hur många av er har smakat lingonketchup!? Oj va spännande smak. Den här kommer jag snåla med! Jätteläcker! Fin flaska och det blir rasande vansinnigt kul att ställa fram den på de dukade bordet som tillbehör, använda som smaksättare i sås. På flaskan rekomenderar de sin lingonketchup till bla vilt, färsrätter, kallskuret och kryddiga korvar och såklart till hamburgare.


Så nu måste jag göra hamburgare igen för att testa den, visst är de lite synd om mig ha ha ha! Hamburgers here i come! Norrländska älgfärshamburgare med lingonketchup, sallad, tomat och gurka. De kommer bli en höjdare! Jag vet de!

Kunde ju inte hålla mig, hade bara tänkt blogga den här fina flaskan som nyhet och testa den fullt ut nästa helg först! Men jag öppnade flaskan, hällde ut lite lingonketchup på en sked och fasiken de ser verkligen ut som ketchup, de smakar fint (oj ett ord jag använder ofta har jag lagt märke till…äsch de bjuder jag på) av svartpeppar och vänta nu…visst  blommar lingonen fram. De smakar bär och den  är lagomt kryddig…de här är fränt!

 

Lingonketchupen kommer ifrån Kretsloppshuset i Mörsil, de ligger mellan Åre och Östersund. Jag är väldig imponerad av Jämtarnas företagsamhet! Finns ju hur många roliga små tillverkare därikring. Vad har vi i Umeå trakten? Inga vad jag vet! Motbevisa mig gärna! Jag bloggar gärna era produkter! Kom igen! Har ju inget körkort, men kanske jag kan mopeda mig dit i sommar! Ha ha ha! Jag köper tält & kommer. Nej men en busstur dit upp kanske de blir. Smakjägare som man är! Min vår/sommar/höst kommer bli bra!

Ps!

Tack Kinna för tips!

 

4 kommentarer

  1. Pingback: Med rester från helgen | Doft och smak

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.