Doft och smak

Rivsalt

| Inga kommentarer

Kan bara hålla med PappaKock (en vän på Facebook & Twitter) Att flingsalt är så 2012! Kolla in denna grej! Rivsalt! Riktigt fräck produkt! Den hade ni inte sett förut va!?!

Den är jättefin att ha framme på dukat bord. Så kan gästen själv kan riva salt från ”stenen” med det lilla Japanska rivjärnet som medföljer i förpackningen, med i förpackningen följer även ett litet ställ i ek till rivjärnet & saltstenen. Saltet är ett bergsalt från Himalaya och smakar salt, riktigt gott salt.  Jättefin tycker jag den är! Den pryder nu mitt bord! Finns även att köpa refill ”saltstenar” även om jag tror man kommer långt på den ”sten” som medföljer, så är de bra att de finns refill att köpa. Tippar på att detta kit kommer bli en storsäljare och du hittar det här!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.