Doft och smak

Brödernas Bistro Kalkonfile – The original taste of Texas

| Inga kommentarer

Jag gillar ju att testa nya produkter och jag ska villigt erkänna att jag tycker de är mycket skoj att gå och handla och botanisera bland hyllorna på affärerna. Jag gillar att grilla, men är ingen fena på de! Ville testa något nytt för mig på grillen/Murikkan så jag köpte på mig en rejäl kalkonbröstfile som låg färdigmarinerad i en påse från Bröderna Nilsson. The Original taste of Texas kommer ur deras Brödernas Bistro kollektion, det är deras premium sortiment som även innefattar marinerad kycklingfile och marinerad kotlett ytterfile, produkterna är noga utvalda samt gourmetmörade.

Kalkonfile från Bröderna Nilsson
Bröderna Nilssons Kök är ett företag som kan charkprodukter tycker jag! Deras rostbiff, som jag brukar köpa över disk, är bland de bättre rostbiffar jag testat! Å de har vunnit en hel del priser! De är även uppmärksammade för att deras produkter innehåller få E nummer. Företaget startades på Hisingen av Erik och Nils år 1928. Jag brukar rygga tillbax när de är färdigmarinerat annars, men nu tänkte jag de är ju Bröderna Nilsson, jag latar mig och ger mig, så jag köpte på mig biten. Ingen liten bit va de heller. De väger in på närmare 800 gram. (Så jag får nog äta kalkon ett tag) Började köra den på Murikkan, men gav upp! Murikkan blev för het så jag lät den bara få en ja okej! Sotad yta å sen åkte den in i ugnen på 150 grader och fick ligga där tills den kom upp i 72 grader, då tog jag ut och lät den vila.

 
Serverade köttet med lite tomater, en sjysst salsa från ICA och köpt potatissallad. Lat som tusan jag vet! Det blev ingen fin tallrik att presentera för er men gott va de! Kan mycket väl tänka mig & köpa denna produkt igen, men kommer då steka den i stekpanna och köra den klart i ugn. Min blev lite väl svart på sina ställen! Lagomt kryddad tycker jag. Inte stark men heller inte lam.

 

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.