Doft och smak

Heinz heta trio

| 8 kommentarer

Heinz ger sig in i leken. I chili leken. De fullkomligen kryllar ju av starka produkter och en del av er kommer säkerligen fnysa åt produkterna från Heinz! Visst de har ingen käck etikett på sin flaskkropp, som skriker ut smärta, eller spindla som varnar för fara eller döskallar. Rena cleana etiketter! Bra size på flaskorna, de kommer i 150 ml flaskor!

Heinz chili trio

De här är såpass nya produkter så jag har inte sett dem i butik än! Har frågat på flertalet butiker i Umeå. Å de hade noll koll! De visste inte ens att de fanns! Men sett reklam för dem i diverse mattidskrifter.

Den röda flaskan, ja vi börjar med den. Den som heter Chipotle & Garlic och den tycker jag är mild! Medans Heinz väljer att kalla den medium,den har en lätt rökig smak och det är vinäger i chilisåsen! Inte dålig, men inte min favorit! Kommer säkert göra sig på bra i en tomatbaserad salsa, måste testas!

Red One

Den gröna flaskan innehåller Green Jalapeno och de är den flaskan som jag gillade bäst av trion! Svårt att beskriva styrkor, på etiketten skriver de ut medium styrka.

 

Green Jalapeno från Heinz

Den gröna flaskan innehåller Green Jalapeno och de är den flaskan som jag gillade bäst av trion! Svårt att beskriva styrka, på etiketten skriver de ut medium styrka. Rätt stark men trevligt stark. Kan nog tänka mig att stänka över denna på en fish taco, ovan på stekt ägg, i en salsa! Fräsch! (innehåller ättika)

Yellow Habanero från Heinz

Den gula flaskan innehåller Yellow Habanero och den har fått Heinz smakstyrka, Very hot! Säger akta er om ni inte är vana vid chiliprodukter. Använd med försiktighet och visst, för alla chilinördar därute så innehåller en Heinz Hot Sauce Yellow Habanero  endast 14 % Habaneros de kanske ni tycker ä lite men jag tycker de räck för mig! (innehåller ättika)

Ska sanningen fram så har jag endast smakat på dem på sked, ja jag vet! De blir fel! Ska kommande vecka laga lite mat med och krydda med dem! Vad flaskorna kostar i butik har jag faktiskt ingen aning om då Heinz va snälla med mig!

 

 

 

8 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.