Doft och smak

Texas Long Horn

| 6 kommentarer

Yes! Äntligen kan vi som gillar käket de serverar på Texas Long Horn få de hemma. De har sedan tidigare släppt sina bbq såser (finns att köpa på flaska) De har även släppt sitt egna vin som passar till grillat, grillkol, en pale ale som heter Philty Phils och nu även ribs och några köttdetaljer såsom Ny-Strip Ryggbiff och Rib-Eye Entrecote.

Ribs

Ribsen kommer färdiga och liggar vaccade i påse. Bara att värma 20 minuter i ca 200 graders värme eller göra de klar på grillen. Med i förpackningen medföljer även en liten påse med mer bbqsås.

Möra & fina ribs

Ribsen är otroligt möra och fina, köttet faller lätt av benen och köttet är saftigt. Bra med smak. Söta och lite  rökiga! Tummen upp för dessa ribs, har redan köpt på mig ett paket till med ribs!

Riktigt möra ribs!

Sen har de även släppt styckdetaljer å de va Ny-Strip som väger in på 250 gram, med i förpackningen medföljer marinad (bra) de såg jag först efter jag fotograferat förpackningarna.

NY - STRIP

RIB-EYE, samma sak här, 250 grams köttbit och med i förpackningen medföljer grillmarinad! Nu återstår att testa och se om köttet de säljer i butik åt oss blir lika bra som på deras restauranger.

RIB - EYE

Jag brukar käka på Texas Long Horn när jag besöker huvudstaden. Blivit nöjd alla gånger jag besökt dem! De blir spännande och prova hemma i köket! Ribsen kostar runt 60 kronor och köttbitarna rockar loss på 99 kronor styck so they better be good!

6 kommentarer

  1. Pingback: 3 såser i butik från Texas Long Horn | Doft och smak

  2. Pingback: Texas Longhorn Steak Sauce | Doft och smak

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.