Doft och smak

Texas Longhorn Steak Sauce

| Inga kommentarer

Steak Sauce  från Texas Longhorn byter skepnad,  innehållet förblir detsamma som förr! Men de har uppdaterat etiketterna och de har inte längre squeeze-bottles eller ja klämflaska utan en flaska som man häller såsen ur! Anar att de är för att man ska göra slut på flaskan snabbare och köpa sig en ny! Klart lättare att dosera med en squeeze-bottle!

Old School look

Oldschool look på flaskan, ja utseendet som jag är van vid!

Den nya looken ser ut så här!

Ny kostym samma innehåll
Men  visst blev de fulare?
Ny flaskdesign

Gillar ni inte söta rökiga bbqsåser, skippa denna! För den här ä riktigt toksöt & rökig! Jag tycker den är god till nötkött. De är då jag plockar fram den! Du finner Texas Longhorns produkter i daglig varuhandeln, tänk ”stormarknader” I sitt stall finns ribs, coleslaw, olika styck detaljer, jalapeño ketchup, ostsås mm ja tillochmed grillkol och rödvin & öl!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.